GESPECIALISEERD EN ERVAREN TRANSPORT

Newcorp is gespecialiseerd in transporten van en naar Centraal-Azië en Turkije. Dankzij onze grote ervaring (sinds 1992) en ons grote netwerk van agenten en vervoerders in deze gebieden kunnen wij alle transporten voor u verzorgen.

Wij spreken Nederlands, Duits, Frans, Engels en Turks.

WEKELIJKSE TRANSPORTEN

In Centraal-Azië beleveren wij wekelijks de bekende gebieden in Oezbekistan, Kazachstan, Turkmenistan, Rusland, Irak en zelfs Mongolië Ulaanbaatar. Zowel voor uw complete vrachten als voor kleine partijen kunt u bij ons terecht.

LOGISTIEKE DIENSTEN BINNEN TURKIJE

Naast het verzorgen van transport van en naar Turkije, hebben wij ook mogelijkheden om verschillende logistiek gerelateerde activiteiten aan te bieden binnen Turkije. Dit kunnen douaneformaliteiten zijn zoals in- en uitklaren maar ook het inspecteren van uw goederen in een loods waarin we de goederen ook kunnen opslaan, zodat u zeker weet dat alles overeenkomt met de paklijst voordat u de leverancier betaalt! Wij zijn als expediteur uitstekend thuis in alle mogelijke voorwaarden en formaliteiten in Turkije en kunnen de gehele keten in eigen hand houden. Taal- en communicatieproblemen zijn er dus niet!

New Corp Logistics

Wilt u meer weten of een prijsopgave vragen?