Close
Skip to content

Fiscale vertegenwoordiging

CONTACT ONS
DIENSTEN

Naast het regelen van al uw logistieke activiteiten zijn wij gecertificeerd om op te treden als fiscale vertegenwoordiger. Wij kunnen alle btw-activiteiten voor u regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij bieden daarnaast ook de volgende diensten aan:

  • Voorraadbeheer
  • Warehouse management
  • Pick & Pack services
  • Klantenservice (meertalig)
  • Distributie
  • Retourverwerking
  • Financial fulfilment

 

Al uw logistieke activiteiten uitbesteed aan één partner. Wel zo fijn.

Over Newcorp Logistics 

Newcorp Logistics is veel meer dan een logistiek bedrijf. Wij zijn disruptors. Maken de logistiek elke dag een beetje leuker. Proactiever. Klantgerichter. Want zeg nu zelf: uitbesteden doe je niet om nog meer tijd kwijt te zijn. Dat doe je om tijd te creëren voor jezelf. Wat je daarvoor terug wilt? Informatie. Meedenkers. Innovators. No nonsens. Waar vind je nog zoiets? Simpel. Bij Newcorp Logistics.

warehouse Newcorp Outside
Een oplossing voor al uw uitdagingen. Ongeacht de complexiteit of omvang. 
 
Uitbreiden naar Europa?

Is uw business aan het groeien en klaar om uit te breiden in andere landen in Europa? Newcorp Logistics is dé partner voor al uw order-to-cash processen. Van A tot Z. Wij verzorgen uw logistiek. 

 
Start up?

Een nieuwe business aan het opzetten? Heeft u al nagedacht over de logistieke afhandeling van de orders? Hoe worden de retouren verwerkt? Bij Newcorp Logistics kunt u terecht voor het hele order-to-cash proces, van order tot factuur, van handling en verpakking tot aan het verwerken van retouren.                                                              

 
Order to cash proces uitbesteden?

Wij zijn uw end-to-end logistiek dienstverlener in Europa. Door ons aanzienlijke volume zijn wij in staat de beste capaciteitsopties en concurrerende aanbiedingen te bieden. Wij zijn gamechangers. We veranderen het perspectief op service en kwaliteit. Newcorp Logistics: uw partner voor fulfilment.

Wilt u meer weten? Of direct een offerte aanvragen?

Overige diensten